Når er det på tide å dra til naprapat?

Hvis du har stive ledd og muskler, for eksempel i rygg, nakke og skuldre, kan det være en god idé å gå en lur. Å ha smerter er ingen høyde, spesielt hvis du har barn. En naprapat kan gi råd om ting du kan endre for å redusere eller eliminere problemene dine, for eksempel å endre holdning på jobb og følge et spesialdesignet treningsprogram. Før du mottar noen manuell behandling av en naprapat, snakker du gjennom problemene du har, og forteller også om hverdagen din. Etter det blir kroppen undersøkt. Naprapat gjør deretter en samlet vurdering av hva man måtte trenge. Du finner et godt naprapat Oslo å henvende deg til hvis du har noen problemer.

Hva betyr naprapatisk behandling?

Grunnlaget for naprapatisk behandling er massasje og tøyning av muskler og / eller ledd. Et besøk tar vanligvis 30-45 minutter.
Eksempler på hva som kan inngå i naprapatisk behandling:

  • Massasje av muskler, sener, leddbånd og bindevev
    muskelspenning
  • Leddmanipulering (forlengelse av leddet)
  • Mobilisering (strekking av vev rundt leddet, for eksempel sener og muskelfesting)
  • Trigger og behandlingen

I tillegg til hva naprapaten kan gjøre med hendene, kan ultralydbehandling og transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) gis.
Noen naprapats er også trente akupunktører og integrerer akupunktur i behandlingene deres.
I så fall har du vondt og trenger et anstendig Oslo. Da kan du sjekke ut www.accessrehab.no. Der kan du også lese mer om hva de har til forskjellige typer behandlinger.

25 Oct 2019