Leketøy som ikke koster noe

Barn er gode til å lese bøker, eller få bøker lest av mor, far eller annen voksen i familien. Det gir både sikkerhet og utvikler språket på en veldig god måte. Men barn trenger også å leke, og som alle foreldre vet, vil det snart bli ganske dyrt hvis du skal kjøpe leketøy til barna sine hele tiden. Men det er måter å få tak i ting å leke med som ikke koster noe i det hele tatt. Her forteller vi deg mer om noen av måtene:

Lek i skogen er gratis

Det er både morsomt og lærerikt å leke med pinner og kongler. Sammen kan du bygge dyr, eller spille riddere med pinner som sverd. Det er bare fantasien din som er din hindring, og jo mer du som en voksen er villig til å strekke virkeligheten, desto mer moro blir det for barna.

Gå til messer

Ja, ved å besøke messer kan du faktisk finne mer enn du tror er mulig. Ulike selskaper har firmagaver de gir bort til besøkende, og hvis du besøker en messe som er for barn og leker, kan du bære hjem flere poser med ting for barna å elske, helt gratis.

Gjenvinne gamle leketøy

Gjenvinning av ting er moderne og helt riktig når det gjelder miljøet. Dette gjelder ikke minst de tingene barna bør leke med. Ved å bygge opp de forskjellige skinnene barna allerede har, kan du skape nye ting å leke med uten å betale en enkelt krone.

5 Jun 2019